Aktuellt‎ > ‎

Ny ekonomisk förvaltare

skickad 16 okt. 2016 06:27 av Styrelsen Brf Nebulosan 21   [ uppdaterad 17 okt. 2016 12:34 ]
På grund av personalbortfall och omorganisation på Restate har vi fått en ny ekonomisk förvaltare till vår förening, Conzignus Hem och Fastighet AB. Det har kommit ganska plötsligt för oss.

Den första avin som skickas från Hem och Fastighet kommer att vara en pappersavi som måste betalas manuellt. Vi vill uppmärksamma er på att vi kommer att få ett nytt bankgiro-nummer. Det är därför viktigt att du betalar in avgiften på det bankgiro-nummer som finns på avin.

Efter första pappersavin finns möjlighet att välja att få avierna via e-faktura, epost, samt som automatisk dragning via autogiro. För att ändra aviseringssätt går man till www.hemochfastighet.se/avisering och loggar in med uppgifterna som står på din avi, avinummer och internetkod. Vid uteblivet val kommer pappersavier fortsätta att skickas.  

Observera att du som har autogiro av avgiften sedan tidigare måste avsluta den befintliga dragningen genom att kontakta din bank (dragning för oktober månads avgift måste göras innan avslut sker). 


Vid frågor kontakta Conzignus Hem och Fastighet:

medlem@hemochfastighet.se
mäklare@hemochfastighet.se
Telefon: 08-428 80 02 (vardagar 9.30 -11.30)

För mer info: www.hemochfastigheter.se
Comments