Föreningen‎ > ‎

Mäklarinfo

• Det finns inte några hyresrätter i föreningen.
  • Det finns inte några lokaler att hyra i fastigheten.
  • Föreningen äger marken.
  • Föreningen består av 26 lägenheter.
  • Föreningen godkänner delat ägande när det gäller partners och barn.
  • Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
  • Det finns i nuläget inga beslut tagna om förändring av månadsavgiften.
  • I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och avgift för fast telefoni. Medlemmar skriver eget el-avtal för elektricitet.
  • Medlemmen bekostar kabel-tv själv. (Leverantör Com Hem.)  Bredband (250/100 Mbit) och fast telefonavgift ingår i månadsavgiften, leverantör Telenor.
  • Det är 3-fas i husen och i lägenheterna.
  • Köparen betalar överlåtelseavgiften på 3.5%. Pantsättningsavgift på 1.5% betalas av ägaren
  • Det finns gemensamma utrymmen: tvättstuga, torkrum, cykelställ + cykelförråd, gård, uteplats med grill.
  • Ansökan om medlemskap skickas till:  BRF Nebulosan21, Dalagatan 40, 113 24 Stockholm
  • Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser respektive garageplatser. Det finns garage i närheten som ägs av Stockholms Stad. Kontakta dem för info och kötid.
  • Det finns i nuläget inte några beslut på större planerade renoveringar eller stambyten. Se Underhållsplan.
  • Föreningen byggde om gårdsvinden till lägenheter under 2017.
  • Observera att det inte är tillåtet att tejpa låsen på ytterdörrarna vid lägenhetsvisningar. Det finns en strömbrytare för att reglera automatiken och för att ställa upp alla tre portar.
  • Årsredovisningar
  • Stadgar